Drone Fotografie en Video

Drone fotografie en video


 

Het werken met een drone zorgt voor een grote flexibiliteit. Zo kunnen we van elk gewenst onderwerp altijd een mooi op maat gemaakte luchtfoto maken.

 

De dronefotograaf is een officieel erkend en gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van professionele luchtfoto’s en luchtvideo’s opnames.

 

Door het combineren van verschillende invalshoeken, wordt u bedrijfsfilm of promovideo enorm boeiend voor de kijker. Het werken met een drone zorgt voor een grote flexibiliteit en prachtige beelden.

 

Luchtfotografie en video zijn geweldig. Ze bieden een geweldig perspectief op de wereld en zijn geweldig voor marketing. Professionele dronefotografie is een groeiend gebied van fotografie dat uw foto’s en video’s naar een geheel nieuw niveau tilt. Het is een manier om creatieve en adembenemende beelden vast te leggen vanuit hoeken die voorheen nooit mogelijk waren.

 

 


 

  

Wat biedt DroneQuest u?


 

Het beste van het beste

We gebruiken alleen de beste drones en de meest geavanceerde software die beschikbaar is om ervoor te zorgen dat uw ervaring echt opmerkelijk is.

 

Expertise, ervaring en authenticiteit

We bieden een volledig scala aan professionele diensten, van luchtfotografie en video tot landmeetkunde en kartering. Ons team werkt al jaren op dit gebied en kan elk project aan dat op onze weg komt.

 

De gemakkelijkste manier om geweldige luchtopnames te maken

We hebben de ervaring, de drones en de software – allemaal op één plek. Kies gewoon wat je nodig hebt uit ons dienstenmenu, upload je foto’s of video’s, kies een stijl of sjabloon voor je video – laat ons dan al het werk voor je doen!

 

Betaalbaar zonder gimmicks

De prijs die u van ons krijgt, is de prijs die u betaalt – we rekenen geen kilometer of minuut of iets anders dat uw kosten onnodig kan opdrijven.

 

 


 

 

Drone Fotografie en video in de praktijk


 

Drone Fotografie en video van landschappen, skylines en steden

Dronefotografie en -video is een nieuw en opwindend type media dat tot de verbeelding van de meeste mensen spreekt. Drones zijn in snel tempo een veelgebruikte manier aan het worden om landschappen, skylines en steden vanuit een luchtfoto vast te leggen. Deze foto of video kan kijkers een nieuw perspectief geven op dingen die ze eerder hebben gezien of dingen die ze nog nooit eerder hebben gezien.

 

Luchtfotografie en video hebben de manier veranderd waarop we landschappen, skylines en steden zien en ervaren. Met drones kunnen fotografen perspectieven vastleggen die ooit onmogelijk te bereiken waren. Drones kunnen worden uitgerust met camera’s die hoogwaardige afbeeldingen en video’s produceren zonder de scène te verstoren.

 

Drone Beelden van uw kantoor of bedrijfsterrein

Dronebeelden nemen een steeds groter deel van marketingstrategieën in beslag. Ze kunnen worden gebruikt voor marketing-, reclame- en zelfs bouwprojecten. Luchtfoto’s helpen potentiële klanten om kennis te maken met uw kantoor of bedrijfspand voordat ze zelfs maar een voet op het terrein hebben gezet.

 

Onze drone-operator brengt de drone naar de lucht en maakt foto’s van uw kantoor of bedrijfspand met een hoge resolutie camera. U kunt deze foto’s gebruiken voor marketingmateriaal, sociale media, enz.

 

Drone Foto’s en video van grote machines

Drones veranderen het aanzien van de bouw. Met machines die in krappe, smalle ruimtes werken, zijn ze in staat om foto’s en video’s van hoge kwaliteit te maken vanuit hoeken die met menselijke toegang niet mogelijk zouden zijn. Dit verhoogt de efficiëntie en veiligheid op de werf. Bovendien kunnen drones gebouwen onderzoeken voordat ze zelfs maar zijn gebouwd om te plannen voor toekomstige behoeften.

 

Drones worden steeds populairder, en terecht. Ze bieden een nieuw perspectief op de wereld om ons heen en kunnen unieke video- en fotografiebeelden opleveren die anders niet mogelijk zouden zijn.

 

Drone Foto’s en video van grote productieprocessen

Het gebruik van drones is onlangs ook uitgebreid naar andere industrieën, waaronder de productie. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om productieprocessen en de gebruikte materialen te documenteren. Ze kunnen ook worden gebruikt om foto’s van bouwplaatsen vanuit de lucht te maken.

 

Omdat drones onbemand zijn, kunnen ze worden gevlogen in gebieden die te gevaarlijk of te moeilijk voor mensen zijn om te bereiken. Dit maakt ze de perfecte tool voor het vastleggen van video van belangrijke productieprocessen vanuit hoeken die normaal niet mogelijk zijn.

 

Drone Foto’s en video van infrastructuur: wegen en vaarwegen

Drones worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Een daarvan is het maken van foto’s en videobeelden van infrastructuur, zoals wegen en vaarwegen. Een drone kan een gebied in vogelvlucht bekijken, wat handig kan zijn bij het identificeren van structurele problemen of gebieden met veel verkeer.

 


 

 

Other Services

  • Petrochemie & Energie

    Zowel interne als uitwendige inspecties mogelijk. Een scope kan bestaan uit de inspectie van een gehele staalconstructie van de fakkel, inclusief ladders en bordessen en de gehele fakkelconstructie inclusief hitteschilden

  • Luchtvaart

    De drone is zo ingesteld dat het geschikt is voor gebruik binnen een hangaar. Zodra de drone door de bestuurder geactiveerd wordt, volgt het een voorgeprogrammeerde route. Tijdens de vlucht